Moderne og nem økonomistyring for moderne virksomheder

Den nye generation af bogførings- og økonomiprogrammer er internetbaseret, og ANP-Data er helt på forkant med denne udvikling med lanceringen af TALLUX. Økonomisystemet er konstrueret og programmeret af en revisor med mange års erfaring i brug af økonomiprogrammer og i programmering af værktøjer til revisorbranchen.

Programmet kombinerer sagsstyringen – entrepriseregnskab kalder man det også - med et traditionelt bogholderi med finans-, debitor- og kreditorbogføring.

I én og samme arbejdsgang får man opdateret alle moduler, hvilket sikrer:

· alle omkostninger bliver påført de enkelte igangværende sager
      · korrekt fakturering af medgået tid og materialer
        · et komplet overblik over økonomien i tilbudsarbejder
          · nem fakturering med et par klik med musen
            · altid et korrekt og ajourført billede af virksomhedens driftsresultat
              · korrekt og hurtig overblik over momstilsvaret

Alle moduler er tilgængelige i standardversionen, men man bestemmer selvfølgelig selv hvor mange af programmets muligheder man vil udnytte.

Der er brugervenlige og "hurtige" indtastninger i alle moduler. Muligheden for at simulere en balance inden bogføring sparer tid, og man undgår fejlposteringer og rettelser.

Du har altid den seneste programversion, og du skal ikke betale op til 10-15.000 kr. for anskaffelsen af et besværligt PC-program og derudover betale flere tusinde kroner om året for en serviceaftale.

Med TALLUX skal du heller ikke igennem en besværlig programinstallation og du betaler kun et lille beløb pr. måned for at udnytte det komplette sagsstyrings- og bogholderiprogram.

Som noget helt epokegørende er der i TALLUX indbygget en mulighed for at få såvel faglig som brugermæssig on-line-hjælp, hvis der opstår spørgsmål undervejs og din revisor kan hele tiden følge med fra sidelinien – hvis du giver ham lov.

Samtidigt har vi gjort det sensationelt let at tage en sikkerhedskopi af alle dine data - det kræver faktisk kun ét klik med musen.

Med et lokalt placeret (internetbaseret) program kan vi udnytte stordriftsfordelene, så vi kan holde omkostningerne på et minimum.

Har du lyst til at kigge nærmere på programmet inden du beslutter dig, er du velkommen til at logge på vores DEMO-virksomhed på: www.tallux.dk/demo

Adgangsoplysningerne er:

Virk-ID: Demo
Brugernavn: Admin
Password: anp2006

Yderligere oplysninger kan fås hos ANP-Data: tlf.: 22 32 61 02

Flere oplysninger