TALLUX - Bogføring

så kan det ikke være nemmere ......... og billigere ........

Kasserapport med nem valg af finans- debitor- og kreditor-kontonummer. Faste tekster. Automatisk datostyring og gentagelse af posteringstekst og evt. beløb.

Aldrig har det været hurtigere at lave en kasserapport!

Saldokontrol og saldi for kasse, bank og giro.

Fakturering efter flere valgfrie metoder. Med sagsstyring laves fakturaen med et par klik med musen og ellers med indbygget automatik, så brugeren kan koncentrere sig om det væsentlige – af få lavet en faktura!

Udskrift med eget logo eller på fortrykte formularer.

Fakturaer kan sendes med mail.

Rapportering af alt hvad virksomheden har brug for i det daglige. Driftsregnskab, momsregnskab, likviditet, igangværende arbejder, private hævninger osv.

Momsafregning med 1 klik og afstemning af momsbogføringen.

En 'simuleret balance' kan vise resultatet inden bogføringen.

Men en unik on-line support-funktion, der aldrig er set før, har du mulighed for at få hjælp til problemer om både program- og bogholderi- tekniske spørgsmål.

En revisor og programmør er klar til at besvare dine spørgsmål.

Revisoren kan kigge med og assistere hjemme fra sit kontor.

Giv din revisor et password til dit program, og han kan kigge din bogføring igennem og hele tiden være orienteret om din virksomhed og give dig gode råd.

Med Internettet ved hånden har du altid adgang til dig bogholderi – uanset hvor du er. Du kan maile fakturaer til kunden - også fra din mobiltelefon.

Og du kan selvfølgelig udskrive alle konti og rapporter fra programmet på din printer.

Avanceret sagsstyring / time-sagsregnskab, der kan danne grundlag for fakturering med et par klik med musen.

Vare- og ydelseskartotek med differencerede priser gør det hurtigt og let at ajourføre sagsregnskaberne og udstede fakturaer.

Gamle regnskabsår gemmes.

Du kan altid gå tilbage i og kigge posteringer i tidligere regnskabsår.

Kopier af fakturaer og gamle data gemmes, indtil du selv sletter dem.

Med det unikke entrepriseregnskab har du den bedste garanti for, at du får faktureret korrekt. Sagsregnskabet kan du ajourføre fra din mobiltelefon - f.eks. når du er på byggepladsen.

Ved tilbudsarbejder får du en præcis efterkalkulation.

I kreditormodulet kan du registrere dit varekøb og få det fordelt det på kundernes sagskonti.

Finans-, debitor-, kreditor-, og sagskonti kan hentes fra alle relevante moduler.

Letbetjent elektronisk feriekalender og budgetmodul er integreret.

Nogle få af de moduler, som findes i de DYRE finans- programmer er valgt fra i TALLUX, fordi erfaringen viser, at kun et fåtal af brugere har behov for dem – de betaler bare for dem alligevel!

Med TALLUX betaler du kun for det du har brug for – så kan det ikke være billigere!

Hurtig og nem men alligevel sikker logon-procedure.

Med ét enkelt museklik kan der tages en backup af alle årets data, der sendes til din mailadresse.

Alt dette og meget mere koster kun fra 45 kr. + moms pr. md.

Forside